menu

English

Artiesten Galashow

Melody Nolan

Haven is een dynamische handstand-act over de ervaring van het leven in een lichaam. In het bijzonder met een lichaam dat de ene keer met de stroming meedrijft en de andere keer op de golven surft. Het is een onderzoek naar het plezier in de strijd die we allemaal voeren: hoe gaan we met onszelf om? En wie heeft nu echt de touwtjes in handen?

Børre Isac L'orange & Julian Sæther

Look me in the eyes when I'm talking to you gaat over hoe het alledaagse leven vaak tussen ons en onze relaties komt te staan. Vaak zijn we bezig met plannen maken voor de toekomst, of herinne-ringen ophalen uit het verleden. Hoe kunnen we blijven herinneren om in het moment te zijn met onze vrienden en familie, en te genieten van wat we op dit moment hebben?

Meike Schnapper

Meike Schnappers aanstaande afstudeeract van Codarts Circus Arts gaat over een vreemd wezen, een handvol jongleerballen en een gewone kartonnen doos. In About a Box wil Yuri, een koppig maar prikkelbaar wezen, alle jongleer-ballen voor zichzelf hebben, maar ze blijven verdwijnen. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er mis is, komt Yuri te dicht bij de mysterieuze doos...

Ivar van Woenzel

Zijn hele leven heeft Ivar van Woenzel circusdisciplines zoals jongleren en globe beoefend. Hij specialiseert inmiddels in acrodans, waarin hij zijn acrobatische kunsten met moderne en urban dansstijllen combineert. Ivar maakt ook zijn eigen muziek, om zo een meeslepende sfeer te creëren en het publiek volledig in zijn act op te laten gaan.

Batist van Baekel

Batist Van Baekel begon zijn circuscarrière bij jeugdcircus Circolito en is momenteel vierdejaarsstudent bij Codarts Circus Arts. Op het gala presenteert hij Les couleurs de la forêt, een work-in-progress van zijn afstudeeract, waarin hij de verbinding onderzoekt tussen het lichaam en de jongleerkegels

Harvey Cobb

Harvey Cobb is een soort komiek, een soort jongleur, en bijna een artiest te noemen. Hij leerde optreden op straat, in Newcastle en Edinburgh, en studeert dit jaar af aan Codarts Circus Arts. Zijn podiumwerk combineert eerlijke dwaasheid met absurde duisternis, en mengt lachwekkende stand-up met klunzige fysieke komedie, en niet te vergeten een belachelijke hoeveelheid roze regenlaarzen.