menu

English

Praktische informatie

Op deze pagina is wat praktische informatie te vinden over verschillende onderwerpen. Mis je belangrijke informatie of heb je andere vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Registratiebalie / Info point

Bij aankomst op het festivalterrein zul je de registratiebalie vinden. Hier kan het festivalbandje worden opgehaald, welke nodig is om de rest van het festivalterrein te betreden. Alle vooraf bestelde merchandise kan hier ook worden opgehaald. Tijdens de rest van het festival zal deze balie ook dienen als info point, waar je terecht kunt met alle vragen die betrekking hebben tot het festival. Ook zijn hier het workshopbord en vrijwilligersbord te vinden, waar je je kunt inschrijven voor workshops en vrijwilligerstaken.

Vrijwilligen

Het NJF zou niet bestaan zonder vrijwilligers. Het festival is georganiseerd voor en door jongleurs, en we gaan er dan ook vanuit dat iedere bezoeker een steentje bijdraagt. We vragen van iedereen om zich, vooraf aan het ontvangen van een festivalbandje, te hebben ingeschreven voor ten minste één vrijwilligerstaak. Dit kan door je naam op te schrijven op het vrijwilligersbord bij het info point. Om zeker te weten dat je je favoriete taak kunt doen voordat deze al door anderen vervuld is, is het ook mogelijk je via dit formulier alvast inschrijven voor vrijwilligerstaken (let op: taken staan in de tabjes).

Paklijst

Vergeet de volgende spullen niet mee te nemen naar het festival!
  • Bewijs van registratie (e-mail)
  • Identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort)
  • Tent + luchtbed + slaapzak
  • Tandenborstel + pyjama
  • Bord + bestek
  • Kleding (inclusief feestkleding)
  • Circusmaterialen
  • Iedereen jonger dan 18 jaar: de toestemmingsbrief, ondertekend door ouder/voogd.

Tenten, campers and caravans

Wanneer je op het festival wil blijven slapen, dan kan dit door een tent mee te nemen en deze op te zetten op de hiervoor bestemde camping (zie plattegrond). De ingang tot de camping zal 24/7 worden bewaakt, en enkel bezoekers met een festivalticket zijn toegestaan om de camping te betreden. Tickets voor de camping zijn voor €2,50 per nacht inbegrepen bij alle tickets die beschikbaar zijn in de voorverkoop, maar kunnen ook los op het festivalterrein worden gekocht voor €3,50 per nacht. Campers en caravans zijn niet toegestaan op de camping. Mocht je toch graag in je caravan/camper willen slapen, dan kan dit door deze te parkeren op de parkeerplaats (zie plattegrond). De parkeerplaats wordt niet bewaakt, dus hier slapen gebeurt geheel op eigen risico.

Ontbijt en diner

Alle tickets die beschikbaar zijn in de voorverkoop zijn inclusief ontbijt en diner (m.u.v. ontbijt op donderdag en diner op zondag). Bij het info point op het festivalterrein is het ook mogelijk om losse tickets voor ontbijt en/of diner te kopen, maar hiervan is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Mocht je ingewikkelde allergieën hebben en twijfelen of het geserveerde eten hierbij aansluit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben een lijst met ingrediënten voor alle maaltijden, welke we met je kunnen doornemen zodat je je tijdens het NJF nergens zorgen over hoeft te maken.