menu

English

Tickets

De voorverkoop is inmiddels gesloten. Wel is het nog mogelijk om tickets te kopen aan de deur. We kunnen hierbij helaas niet garanderen dat tickets voor ontbijt, diner en de galashow nog beschikbaar zijn. Zie de dagprijzen hier:

Toestemming bezoekers <18 jaar

Alle bezoekers die op de eerste dag van het festival (26 mei 2022) jonger zijn dan 18 jaar dienen een toestemmingsformulier aan te leveren. Dit formulier, getekend door een ouder of voogd, dient aangeleverd te worden bij de organizatie van het NJF alvorens toegang te krijgen tot het festivalterrein. Wanneer een bezoeker jonger is dan 16 jaar moet bovendien een begeleider van 18 jaar of ouder aangewezen worden, welke gedurende dezelfde dagen als de minderjarige bezoeker op het festival aanwezig is. Klik hier om het formulier te downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden ingestuurd naar , of kan geprint worden meegenomen om te tonen bij aankomst op het festivalterrein.

Algemene Voorwaarden

Voorafgaand aan het kopen van een festivalticket en/of merchandise dienen de Algemene Voorwaarden gelezen en geaccepteerd te worden. Download dit document hier.

Covid-19

Als NJF zullen we ons houden aan de Coronaregels voor evenementen die door de Nederlandse overheid zijn vastgesteld, door het programma en het festivalterrein hiernaar in te richten. Denk hierbij aan het scannen van een QR-code bij aankomst op het festival, of het treffen van regelingen om 1.5m afstand te kunnen houden. We zullen ons houden aan de regels die van kracht zijn ten tijde van het festival. Over de exacte implicaties voor het NJF volgt dus nog meer informatie, wanneer hier meer over bekend is.

In de verdrietige situatie dat het NJF niet kan plaatsvinden zoals gepland, als gevolg van door de overheid opgelegde beperkingen m.b.t. de Covid-19 pandemie, hopen we alsnog een kleiner evenement te organiseren. Dit evenement zal zo veel mogelijk lijken op het originele festival, zonder de regels te overschrijden. Mocht dit gebeuren, dan zal een nieuwe ticketprijs worden berekend die past bij de nieuwe omvang en tijdsduur van het festival. Reeds gekochte tickets zullen automatisch omgezet worden naar tickets voor het nieuwe evenement, en het teveel betaalde bedrag zal volledig worden teruggestort. Neem bij vragen vooral contact met ons op, door een e-mail te sturen naar .